Dikiş Makinası
Toplam 365 kayıt. Sayfa 1/25Dikiş Makinası Fiyatları
İlan Başlığı | Fiyat |
---|---|
Mekikli Fora Dikiş Makinesi | 105.000 TL |
Satıllk 3000Watt Ultrasonik Kaynak Makinesi+Titanyum Horn 200Mm | 2.500 $ |
Non Women Kumaş İçin Döner Kafa Ultrasonik Kaynak Makinesi | 7.500 $ |
Maske Lastik Kaynak Makinesi | 9.500 $ |
Strobel Dikiş Makinesi | 55.000 TL |
Ultrasonik Yapıştırma Makinesi 15 Khz | 13.000 TL |
Kollu Dikiş Makinası | 1.300 $ |
Mekval Dikiş Orjinal | 75.000 TL |
Sıfır Çift Pabuç Yün Yorgan Dikim Makinası, Yorgan Makinası | 10.000 TL |
Ultrasonik Dantel Dikim Kesim Yakma Makinesi | 15.000 TL |
Freze Ve Pres | 145.000 TL |
Mekikli Fora (Sıfır) | 105.000 TL |
Pençe Presi | 90.000 TL |
Isıtmalı Bot Tarak Genişletme | 14.000 TL |
Ayakkabı Açma(Genişletme) | 6.500 TL |
Ultrasonik Dikiş Makinası Non Women Kumaş İçin | 4.500 $ |
makinecim.com sıfır ve 2. el dikiş makinası makinalarının ve ekipmanlarının yer aldığı bir makina alış satış platformudur. Bu sayfada sergilenen ilanlar makina satıcıları veya sahibinden kullanıcılar tarafından siteye eklenmiştir. Bu sayfada yeni ve ikinci el dikiş makinası fiyatları yer almaktadır. Soldaki menüden İlan kategorisi, şehir, ikinci el, sıfır veya detaylı arama filtrelemeleri kullanarak sonuçları daraltabilirsiniz.
Sıralama menüsünü kullanarak aramanız sonucu bulunan dikiş makinası ilanlarını fiyata göre, güncelliğe göre, ilan sahibi bilgilerine göre sıralama yaptırabilirsiniz. Oluşturmuş olduğunuz arama filtrelerini yanındaki çarpı işaretine basarak kaldırabilirsiniz.
Makina satıcıları ve sahibinden dikiş makinası ilanlarına bu sayfadan erişebilirsiniz.
Dikiş Makinası Nedir? Nasıl Çalışır, Ne İşe Yarar ve Nasıl Kullanılır?
Dikiş makinesi, çeşitli tekstil ürünlerini birbirine iple birleştirmek amacıyla kullanılan bir makinadır. Dikiş makinası, modern hayatı kolaylaştıran önemli cihazlar arasında yer alır. Ev tipi olarak adlandırılan herkesin kullanabileceği basit dikiş makinaları olduğu gibi daha profesyonel kullanıma yönelik çok amaçlı ve fonksiyonlu dikiş makinaları da bulunmaktadır.
Dikiş makinaları hareketi sağlayan kaynağa ve kullanım şekline göre, manuel (pedallı çevirmeli), elektrikli ve dijital (elektronik) olabilir. Ev tipi az fonksiyonlu dikiş makinalarının kullanımı oldukça basittir.Birkaç deneme çalışması sonunda makine rahatlıkla kullanılabilir. Ancak profesyonel ve çok fonksiyonlu ev tipi dikiş makinalarının ve sanayi tipi dikiş makinalarının kullanımı bir eğitim ve tecrübe gerektirir.
Ev tipi dikiş makinaları görünüş ve çalışma prensibi olarak birbirine benzerler fakat teknik özellikleri ve fonksiyonları birbirinden çok farklı olabilir. Eski dikiş makinaları düz dikiş yanında az sayıda farklı iş yapabilirken yeni model dikiş makinaları çok farklı sayıda işlemleri ve uygulamaları yapabilmektedirler.
Dijital (elektronik) dikiş makineleri, çok fonksiyonlu ve otomatik cihazlar olarak bilinir. Bu cihazlarda yapılacak işlemler ve fonksiyonlar önceden cihaza tanımlanmıştır, kullanıcı yapmak istediği işlemi seçer ve cihazı çalıştırır. Bu aşamadan sonra istenilen işlemi otomatik olarak yerine getirecektir.
Dikiş makinaları, tekstil, otomotiv, ayakkabı, çanta, mobilya ve oyuncak gibi farklı alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.
Dikiş Makinesi Çeşitleri, Tipleri ve Modelleri Nelerdir?
Piyasada çok farklı marka ve modellerde farklı amaçlar için kullanılan dikiş makinaları bulunmaktadır. Bunları; ayakkabı dikiş makinası, ayakkabı fora dikiş makinası, çuval ağzı dikiş makinesi, maske ipi kaynak makinası, kollu dikiş makinası, el dikiş makinesi, mini dikiş makinası, fora dikiş makinası, ayakkabı taban dikme makinası, ayakkabı kenar dikme makinası, saya dikiş makinası, mini el dikiş makinesi, elektronik dikiş makinası, dijital dikiş makinası, promise dikiş makinası, starlet dikiş makinası, küçük dikiş makinası, ev tipi dikiş makinası, eski dikiş makinası, oyuncak dikiş makinesi, sanayi dikiş makinası, elektrikli dikiş makinası, portatif dikiş makinası, overloklu dikiş makinası, tekstil dikiş makinası, düz dikiş makinesi, zincir dikiş makinası, recme dikiş makinası, kapama dikiş makinesi, zik zak dikiş makinası, mokasen dikiş makinası, terlik dikiş makinası, Yan dikiş makinası, çanta dikiş makinası, sütunlu dikiş makinası, çocuk ayakkabısı dikiş makinası, çizme dikiş makinası, kavisli iğne dikiş makinası, özel çift iğne dikiş makinası, özel düz kol dikiş makinası, otomotiv iç dikiş makinası, özel desenler üst mokasen dikiş makinası, iç taban dikiş makinası, desen dikiş makinesi, çanta dikiş makinası ve profesyonel dikiş makinası, torba dikiş makinesi, akıllı dikiş makinesi, ayaklı dikiş makinesi, masa üstü dikiş makinesi, pedallı dikiş makinesi, pilli dikiş makinesi, terzi dikiş makinesi, perde dikiş makinesi, penye dikiş makinesi, çift iğne dikiş makinesi, zigzag dikiş makinesi şeklinde sıralayabiliriz.
Dikiş Makinası Firma ve Markaları Nelerdir?
Dikiş makinası üretimi ve satışını yapan firmaları ve markaları şu şekilde sıralayabiliriz; Fora Dikiş Makinası, Fora Masuralı Dikiş Makinası, Adler Dikiş Makinası, Has Fora Dikiş Makinası, Kanmak Halı Kenarı Ovarlak Makinası, Singer Kollu Dikiş Makinesi, Singer Uzun Kollu Dikiş Makinası, Polyas Ayakkabı Taban Dikiş Makinası, Fora Mekikli Masuralı Dikiş makinası, Mec-Val Çanta Kenar Dikiş Makinası, Taking Kollu Dikiş Makinası, Singer Kollu Dikiş Makinası, Saba Masuralı (Mekikli) Fora Dikiş Makinası, Saba Ayakkabı Dikiş Makinesi, Takıng Dikiş Makinesi, Strobel Dikiş Makinası, Şitrobel Dikiş Makinası, Yastı Mekikli Masuralı Fora Makinası, Has Zincir Dikiş Fora Makinası, Saba Zincir Dikiş Fora Makinası, Akyol Mekikli Masuralı Dikiş Makinası, Yastı Fora Dikiş Makinası, Singer Dikiş Makinası, Sınger Elektronik Dikiş Makinası, Kiwi Dikiş Makinası, Brother Dikiş Makinası, Pfaff Dikiş Makinası, Juki Dikiş Makinası, Janome Dikiş Makinası, Arçelik Dikiş Makinası, Schwartz Dikiş Makinası, Zetina Dikiş Makinaları, Sinbo Dikiş Makinesi, Brother Sanayi Dikiş Makinası, Juki ev tipi dikiş makinası, Privileg Dikiş Makinası, Artes Mini Dikiş Makinası, Zenit Dikiş Makinası, Toyata Dikiş Makinası, Tekzen Dikiş Makinası, Janome Dikiş Makinası, Liberty dikiş makinesi, Jack dikiş makinesi, Zoje dikiş makinesi, Bluelight dikiş makinesi, AEG dikiş makinesi, Sew whiz mini dikiş makinesi, Necchi dikiş makinesi, Rowell dikiş makinesi, Bindalli dikiş makinesi, Schwartz dikiş makinesi, Janome dikiş makinesi, poly dikiş makinesi, Yuki Ayakkabı Dikim Makinası, Artes Dikiş Makinesi ve Homemaxx Dikiş Makinası, Yoknaz dikiş makinesi.
Bu markaların en yaygın tercih edilen modellerini ise ; Singer 1288, singer 1301, singer 1306, Singer promise 1408, Singer 1409, Singer 1412, singer 1507, singer tradition 2250, singer tradition 2259, singer tradition 2273, singer 2282, singer 3210, singer 3223, singer 3229, Singer 3333, singer 3337, singer 4205, singer 4210, singer 5523, Singer 6160, Singer 6180, singer 7463 confidence, singer 7468, singer 7640, Singer 8280, brother ps57, brother jv1400, scarlett tsm 202, scarlett tsm 203, toyota 9800, pfaff 335, janome 311, janome 1018, janome flower 313, janome 3016, janome 3022, janome 5200, ksw 3030, kiwi ksw 3071, artes fhsm 505, artes 506, artes fhsm 508, bernina 790, paf 260, sinbo ssw 101, sinbo 812 şeklinde sıralayabiliriz.
Sıfır ve 2. El Dikiş Makinesi Fiyatları
Dikiş makinesi fiyatları yerli veya yabancı üretim olmalarına, marka, model ve fonksiyon sayılarının özelliklerine göre değişmektedir. Piyasada çok farklı marka ve modellerde farklı kullanım amaçlarına yönelik sıfır, yeni, yeni ayarında, 2. El, kullanılmış, az kullanılmış, sahibinden veya kiralık dikiş makinesi türleri bulunmaktadır. En kaliteli, en ucuz, en iyi, en pratik dikiş makinası arayışınız esnasında, satın almadan önce satın alacağımız sıfır, yeni, yeni ayarında, 2. El, kullanılmış, az kullanılmış, sahibinden veya kiralık dikiş makinesini hangi işlerde ve ne amaçla kullanacağımızı belirlemeliyiz. Bu tespiti yaparken işlerimizi büyütebileceğimizi hesaba katarak uzun vadede işimizi görecek sıfır, yeni, yeni ayarında, 2. El, kullanılmış, az kullanılmış, sahibinden veya kiralık dikiş makinesi satın almalıyız. Sıfır, yeni, yeni ayarında, 2. El, kullanılmış, az kullanılmış, sahibinden veya kiralık dikiş makinesi alırken marka güvenilirliğini ve kalitesini göz önünde bulundurmalıyız. Bu arada dikiş makinasının servis ağını ve yedek parça durumuna dikkat etmeyi ihmal etmemeliyiz. Dikiş makinası bakım ve onarım servislerinde ve satış bayilerinde satın aldığınız sıfır, sıfır ayarında, yeni, 2.el, kullanılmış ya da az kullanılmış dikiş makinasına ait yedek parçaları (dikiş makinası ayak seti, dikiş makinası lastiği, dikiş makinası mekiği, dikiş makinası ampulü), sarf malzemeleri (dikiş makinesi iğnesi, dikiş makinası motoru, dikiş makinası ipi, dikiş makinası pedalı, dikiş makinası ayakları, dikiş makinesi pedalı) ve aksesuarları (dikiş makinası kılıfı, dikiş makinası masası, dikiş makinası yağı, dikiş makinası parçalarıdikiş makinası dolabı, dikiş makinası kutusu, dikiş makinası lambası) bulabilirsiniz. Sanayi tipi ya da endüstriyel tip satıcısından ya da sahibinden 2. El ya da sıfır dikiş makinalarını makinecim.com, sahibinden.com, letgo, hepsiburada, teknosa, n11, trendyol, vb. web portallerinden satın alabileceğiniz gibi, ev tipi dikiş makinalarını ise A101, BİM, Evkur, ŞOK, Migros, Carrefour gibi marketler zinciri ya da fiziksel mağazalardan bulabilirsiniz.
Sitemizde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmek için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanıyoruz.Detaylı bilgi
Tamam